Veel bekijks bij brand in Meubelzaak Zutphen - GelreNieuws.nl

Veel bekijks bij brand in Meubelzaak Zutphen

Geplaatst op 2 mei 2009, om 19:18 uur

FOTO FOTOBUREAU KERKMEIJER/NICOLAAS KERKMEIJER
ZUTPHEN –
Een brand in een opslag achter een Meubelzaak aan de Weg naar Laren in Zutphen heeft zaterdagmiddag tot grote publieke belangstelling geleid. Er raakte niemand gewond.

De brand werd omstreeks 17:50 uur gemeld bij de brandweer. Even daarvoor was via een particuliere alarmcentrale een brandmelding van de alarminstallatie binnen gekomen. Een sleutelhouder die door de alarmcentrale was gebeld ontdekte de brand. Omdat in eerste instantie de omvang van de brand onduidelijk was, zette de brandweer groot materieel in. Twee bluswagens en een hoogwerker van het korps uit Zutphen kwamen ter plaatse. Daarnaast werd de brandweer van Gorrssel ingeschakeld, maar die assistentie bleek niet nodig.

De brand woedde in de opslag achter de winkel en de werkplaats. De brandweer had het vuur snel onder controle en zette een grote ventilator in om de rook uit de winkel te blazen. De oorzaak van de brand is vermoedelijk zelfontbranding van een poetsdoek met parketolie. De politie stelt verder onderzoek in.

foto Errol Endeveld foto Errol Endeveld foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Errol Endeveld foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Errol Endeveld

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com