Vier gewonden bij aanrijding bij Uddel - GelreNieuws.nl

Vier gewonden bij aanrijding bij Uddel

Geplaatst op 22 mei 2009, om 13:22 uur

Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nlUDDEL – Bij een aanrijding onder aan de afrit van de A1 op de Kootwijkerweg in Uddel zijn donderdagochtend 21 mei vier personen gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 09:45 uur plaats en is vermoedelijk ontstaan doordat een 71-jarige automobilist uit Markelo die vanaf de afrit van de A1 de Kootwijkerweg op wilde draaien, geen voorrang verleende aan een 52-jarige automobilist uit Nieuwkoop, die op de Kootwijkerweg reed. Het gevolg was een aanrijding waarbij de auto van de 52-jarige automobilist over de kop sloeg. Zowel de 71-jarige bestuurder als een 73-jarige vrouw uit Markelo, die als passagier in de auto zat, zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De andere Markelose passagier (66) raakte licht gewond aan haar knie en hand, zij werd niet naar het ziekenhuis vervoerd.

De passagier van de andere auto, een 49-jarige vrouw uit Nieuwkoop werd wel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek verricht op de plaats van het ongeval.

Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl

Meer foto’s op de website van Pim Velthuizen: www.PVFotografie.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com