Automobilist aangehouden na ongeval - GelreNieuws.nl

Automobilist aangehouden na ongeval

Geplaatst op 29 juni 2009, om 17:59 uur

Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nlEIBERGEN – Bij een aanrijding op maandagmiddag 29 juni tussen een camper en een personenauto op de Kiefteweg in Eibergen, is de bestuurder van de personenauto aangehouden. De 24-jarige man uit Neede was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

De politie kreeg omstreeks 13:50 uur de melding van de aanrijding binnen. Bij de aanrijding waren een camper en een personenauto betrokken. De twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing op de kruising van de Kiefteweg met de Molenweg in Eibergen. De bestuurders raakte hierbij licht gewond. De bestuurder van de personenauto, een 24-jarige man uit Neede, werd ter plaatse aangehouden, omdat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Uit onderzoek moet blijken of hij onder invloed van drank of drugs heeft gereden. De toedracht rond de aanrijding is nog niet helemaal duidelijk en de politie zoekt getuigen. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl Foto Roy Nijman/www.nieuwsuitberkelland.nl

Meer op www.nieuwsuitberkelland.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com