Vrachtwagen met vuurwerk betrokken bij ongeval N18

Geplaatst op 16 juni 2009, om 12:56 uur

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nlLICHTENVOORDE – Een vrachtwagen met een container beladen vol consumentenvuurwerk is dinsdagochtend rond 9:30 uur betrokken geraakt bij een aanrijding op de N18 bij Lichtenvoorde. De chauffeur is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur had te laat in de gaten dat het verkeer voorhem stil stond voor een verkeerslicht bij de kruising Richterslaan. De man probeerde nog uit te wijken maar raakte toch de vrachtwagen voorhem. Vervolgens schoot zijn vrachtwagen door de berm in. De man raakte gewond en werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het vuurwerk in de container leverde volgens de brandweer geen gevaar op.

De chauffeur van de andere vrachtwagen bleef, op een pijnlijk been na, ongedeerd. Hij vervoerde een grondstof voor veevoer, een deel van de lading kwam op het wegdek terecht.

Vanwege de ontstane ravage werd de N18 afgesloten. Hetgeen dat tot grote files leidde. Pas in de middag was alles opgeruimd en kon de weg weer worden vrijgegeven.

Klik hier voor video.

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl