Jongen mishandeld en fiets gestolen - GelreNieuws.nl

Jongen mishandeld en fiets gestolen

Geplaatst op 17 juli 2009, om 17:24 uur

APELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar een incident waarbij een 19-jarige jongeman uit Apeldoorn in de nacht van donderdag op vrijdag 17 juli is mishandeld door twee nog onbekende jongens. De daders gingen er daarna vandoor op zijn fiets.

De mishandeling heeft plaatsgevonden tussen 00:15 en 00:30 uur op de Zonnedauw in Apeldoorn. De 19-jarige jongen fietste samen met een vriend naar huis en had even daarvoor in de Parken de twee verdachten, die samen op één fiets zaten, ingehaald. De jongens riepen de 19-jarige en zijn vriend na, maar deze fietsten door en sloegen op een gegeven moment de Zonnedauw in. Daar kwam een van de twee onbekende jongens plotseling op de 19-jarige afrennen en ontstond tussen beide een vechtpartij, waarbij de 19-jarige op de grond belandde. Ook de andere verdachte kwam erbij en ook hij zou de 19-jarige geslagen hebben.

Door tussenkomst van een 42-jarige buurtbewoonster zag de 19-jarige kans op te staan en weg te rennen. De verdachten gingen er op zijn fiets vandoor. De buurtbewoonster heeft de jongen, die ondermeer diverse schaafplekken heeft opgelopen op zijn armen en plekken, opgevangen en de politie gealarmeerd. De politie stelt een onderzoek in en vraagt mensen die mogelijk iets gezien hebben van het conflict om zich te melden via 0900-8844.

De verdachten zijn beide ongeveer 18 jaar oud. Één van hen is ongeveer 1.90 m lang, en droeg een rood T-shirt. De ander is ongeveer 1.75 m. lang en droeg een lichtblauw shirt. Beide hebben een normaal postuur en droegen een lange broek. Zij fietsten samen op een donker gekleurde damesfiets.

De weggenomen fiets is ook een damesfiets, grijs van kleur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com