+ Schennispleger aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Schennispleger aangehouden

Geplaatst op 28 juli 2009, om 15:01 uur

APELDOORN – De politie heeft maandag 27 juli een 20-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man werd aangehouden voor het plegen van schennis op de Badhuisweg in Apeldoorn.
De politie kreeg omstreeks 16:20 uur de melding van de schennispleger. Dankzij een goed signalement werd de man 20-jarige man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De werd verhoord en tegen hem  wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor bezit harddrugs

VAASSEN – De politie heeft maandagmiddag 27 juli een 33-jarige man uit Vaassen op de Laan van Fasna aangehouden. De man was in het bezit van een strafbare hoeveelheid harddrugs.

De politie kreeg omstreeks 16:05 uur een melding van een onwelwording. De 33-jarige man bleek onder invloed van verdovende middelen en was niet lekker geworden. In zijn auto troffen agenten een hoeveelheid drugs aan. Het ging hierbij om zowel soft- als harddrugs. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. De drugs is in beslag genomen.

Man aangehouden na veroorzaken overlast

NUNSPEET – De politie heeft maandagavond 27 juli een 36-jarige man uit Nunspeet aangehouden na het veroorzaken van overlast.

De politie kreeg maandagavond meerdere meldingen binnen dat de man op de Winckelweg/ Nijverheidsweg stond te schreeuwen. Hij bleek onder invloed van alcohol en werd omstreeks 21:40 uur aangehouden. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt.

Taxi’s in brand gestoken

APELDOORN – In de nacht van maandag op dinsdag 28 juli werden er drie taxi’s aan de Damhertstraat in Apeldoorn in de brand gestoken. De politie is een onderzoek gestart.

De hulpdiensten kregen omstreeks 03:50 uur de melding dat er drie auto’s op een parkeerplaats aan de Damhertstraat in brand stonden. De brandweer kwam ter plaatse en had de vlammen snel onder controle. De politie vermoedt brandstichting en is een onderzoek gestart. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Drie jongens aangehouden voor vernieling

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 28 juli drie minderjarige jongens uit Apeldoorn op de Ooiweg aangehouden. De jongens hadden meerdere auto’s vernield.

De politie kreeg omstreeks 03:05 uur de melding van een oplettende getuige. In de omgeving van de Ooiweg hadden de jongens meerdere auto’s vernield. Van een aantal auto’s werd de merklogo’s verwijderd. De getuige is de jongens gevolgd en kon het drietal overdragen aan de politie. Twee 14-jarigen en een 15-jarige werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Zij zijn aangemeld voor een jeugdpreventieproject waar een passende maatregel wordt opgelegd. Hun ouders werden in kennis gesteld.

Benadeelden kunnen aangifte doen via www.politie.nl.

Racefietser gewond na aanrijding


ERMELO
– Een 48-jarige racefietser uit Putten raakte maandagavond 27 juli gewond nadat hij op de Stationsstraat in Ermelo in aanrijding kwam met een auto.

De 46-jarige automobilist reed omstreeks 20:20 uur over de Stationsstraat. Bij de rotonde met de Harderwijkerweg verleende hij voorrang aan twee fietsers. Hij zag daarbij de 48-jarige racefietser over het hoofd en trok op. Hierdoor ontstond een aanrijding en raakte de racefietser gewond. Hij werd door een ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Woningbrand


APELDOORN
– Op maandagmiddag 27 juli ontstond een brand onder het dak van een woning aan de Zevenhuizenseweg in Apeldoorn. Er raakte niemand gewond.

Een politieagent die in zijn vrije tijd langs de woning fietste, zag vlammen onder het dak vandaan komen en schoot te hulp. De agent begon met blussen met een tuinslang, waarna de brandweer het van hem overnam. De schade aan de woning bleef hierdoor beperkt. De eigenaar was rond het dak verf aan het afkrabben waardoor de brand is ontstaan.

Vrouw aangehouden voor rijden onder invloed

WINTERSWIJK – De politie heeft maandagavond 27 juli een 50-jarige vrouw uit Winterswijk aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De vrouw zou zijn doorgereden nadat zij maandagvond 27 juli omstreeks 21:15 uur met haar auto schade zou hebben veroorzaakt aan een andere auto die geparkeerd stond op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Dingstraat in Winterwijk. Toen de politie haar even later in haar woning een bezoekje bracht, bleek de vrouw ernstig onder invloed van alcohol. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de vrouw een promillage van 2,0 promille. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en tevens is haar een rijverbod opgelegd. Er is proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com