+ Autobrand op camping Putten

Geplaatst op 27 augustus 2009, om 15:37 uur

ArchieffotoPUTTEN – In de nacht van woensdag op donderdag 27 augustus woedde er een autobrand op een camping aan de Wildforsterweg in Putten. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De politie doet onderzoek naar de brand.

De hulpdiensten kregen omstreeks 02:10 uur de melding van de brand. Op genoemde locatie stond een auto in brand. De eigenaar was tevens ter plaatse. De brandweer had de brand snel geblust maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De brandweer vermoedt dat de brand is ontstaan door brandstichting. De politie doet verder onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Fietster gewond na aanrijding

APELDOORN – Op woensdagochtend 26 augustus raakte een 66-jarige vrouw uit Apeldoorn gewond toen zij met haar fiets op de Laan van Westenenk in Apeldoorn in aanrijding kwam met een personenauto.

De hulpdiensten kregen omstreeks 11:10 uur de melding van de aanrijding. De vrouw fietste over het fietspad langs de Laan van Westenenk en wilde ter hoogte van de Winkewijertlaan oversteken. Hierbij zag ze de naderende automobilist, een 19-jarige man uit Apeldoorn, over het hoofd met een aanrijding tot gevolg. De 66-jarige vrouw is met rug- en hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Dronken man veroorzaakt overlast

APELDOORN – De politie heeft woensdagmiddag 26 augustus op het Marktplein in Apeldoorn een 63-jarige man uit Deventer aangehouden voor baldadigheid. Hij was onder invloed van alcohol en zorgde in het centrum van Apeldoorn temidden van het winkelende publiek voor overlast.

Toen surveillerende agenten de man omstreeks 12:30 uur op het Marktplein aanspraken op zijn gedrag, werd hij baldadig en nog schreeuweriger. De agenten zagen dat de man duidelijk onder invloed van alcohol was, hij had verscheidene blikjes bier in zijn bezit. Hierop heeft de politie hem aangehouden en overbracht naar het politiebureau. Hier is hem een boete voor baldadigheid en openbaar dronkenschap uitgereikt. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Verdachte aangehouden van mishandeling

EPE – De politie heeft woensdag 26 augustus een 22-jarige man uit Epe bij zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige plaatsgenoot.

De politie onderzocht een mishandeling die op 19 juli plaatsvond op de Sterrenpassage in Epe. Een 18-jarige jongen uit Epe zou met een helm geslagen zijn, met een ernstige hoofdwond tot gevolg. De politie heeft woensdag de 22-jarige man aangehouden als verdachte in deze zaak. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Man fiets zonder verlichting

APELDOORN – De politie Apeldoorn heeft in de nacht van woensdag op donderdag 27 augustus op de Laan van Mensenrechten een 28-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het niet tonen van zijn identiteitspapieren en het in bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

De politie hield de man omstreeks 01:00 uur staande op de Laan van Mensenrechten in Apeldoorn omdat hij zonder verlichting fietste. Toen de agenten de man hiervoor wilden bekeuren, weigerde hij zijn personalia op te geven. Omdat het vermoeden bestond dat de fiets van diefstal afkomstig was, hebben de agenten de Apeldoorner gefouilleerd. Hierbij bleek dat hij in het bezit was van inbrekerswerktuigen. De politie heeft de man vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor over de herkomst van de fiets. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.