!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); + Drankrijder aangehouden - GelreNieuws        

+ Drankrijder aangehouden

Geplaatst op 2 augustus 2009, om 13:54 uur

BRUMMEN – De politie heeft zondag 2 augustus een 45-jarige man uit Dieren aangehouden. Hij werd rijdend in Brummen aangetroffen terwijl hij gedronken had. Surveillerende agenten controleerden de automobilist rond 04.50 uur op de Arnhemseweg. De man had gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij ruim 1.1 promille. Met een proces-verbaal en een rijverbod kon hij later te voet naar huis.

Verdachte man

ZUTPHEN – De politie heeft zondagochtend 2 augustus een 29-jarige man uit Arnhem aangehouden. Hij trachtte tijdens de stapavond hasj te verkopen.
Agenten van de horecadienst werden rond 03.30 uur aangesproken door enkele stappers dat een manspersoon hen hasj probeerde te verkopen. Zij waren hier niet van gediend. De man werd aangetroffen en bleek nog één zakje hasj bij zich te hebben. Zij verhaal was nogal warrig, reden waarom hij voor verder onderzoek werd ingesloten.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Politie voorkomt dronkenmansrit

ZUTPHEN – Agenten hebben zaterdagochtend 1 augustus weten te voorkomen dat een 43-jarige man uit de gemeente Lochem dronken in zijn auto op pad ging. Zij hebben de sleutels afgepakt en als de man nuchter is, krijgt hij ze weer terug.
Surveillerende agenten zagen omstreeks 03.40 uur een man, duidelijk dronken, bij een auto in de binnenstad staan. Bij het zien van de agenten liep hij weg, waarop zij besloten de man aan te spreken. De man ontkende dat hij met een auto wilde gaan rijden en verklaarde zelfs geen auto te hebben! Op de vraag of hij sleutels bij zich had, kwam er een bosje mèt een autosleutel te voorschijn. Toen de sleutel ook nog in de auto bleek te passen waar hij bij had gestaan, keek de man of er een wereldwonder was gebeurd. Om ongelukken te voorkomen hebben de agenten de sleutels ingenomen en de man geadviseerd om met en taxi naar huis te gaan. Als hij nuchter is, kan hij de sleutels op het politiebureau ophalen.

Zonder rijbewijs en onder invloed

ZUTPHEN – De politie maakt proces-verbaal op tegen een 32-jarige Zutphenaar. Hij werd op zaterdag 1 augustus rijdend in een auto aangetroffen terwijl hij onder invloed was en geen rijbewijs heeft.
Surveillerende agenten controleerden omstreeks 01.10 uur op de Pollaan in Zutphen een automobilist. De man bleek duidelijk gedronken te hebben. Hij sprak met dubbele tong en eenmaal uit de auto was hij zeer onvast ter been. Hij werd aangehouden. Op het politiebureau blies hij 1.5 promille. Aangezien hij geen rijbewijs heeft, viel er niets in te vorderen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.