Horecadienst - GelreNieuws.nl

Horecadienst

Geplaatst op 2 augustus 2009, om 13:48 uur

APELDOORN – De politie heeft tijdens de stapavond van zaterdag op zondag 2 augustus drie mannen aangehouden die zich misdroegen. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook werd een tiener bekeurd die een valse naam had opgegeven.

De politie kreeg rond 02.35 uur een melding dat een groepje mannen ruzie in de binnenstad had. Duidelijk was dat men elkaar aan het uitdagen was en om escalatie te voorkomen werd gevorderd om weg te gaan. Een 40-jarige Apeldoorner weigerde dit en werd aangehouden. Een 49-jarige plaatsgenoot bemoeide zich met de aanhouding en begon de agenten uit te schelden. Ook hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een lastige stapper, een 20-jarige Apeldoorner werd ook bekeurd. Agenten zagen dat hij rond 03.15 uur een fiets omtrapte. Hierop aangesproken en gezegd dat hij maar beter naar huis kon gaan. Even verder stond hij te urineren en toen een agent hem hiervoor wilde bekeuren, bleek de jongeman geen legitimatiebewijs bij zich te hebben. Hij werd aangehouden en nadat alle formaliteiten op het politiebureau geregeld waren, kon hij met twee bekeuringen naar huis.