!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Duo aangehouden voor schieten met balletjesgeweer - GelreNieuws        

Duo aangehouden voor schieten met balletjesgeweer

Geplaatst op 5 augustus 2009, om 16:32 uur

pistool_geweld_schi_158471aAPELDOORN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 5 augustus twee Apeldoornse jongens (17 en 18 jaar) aangehouden. Zij worden ervan verdacht in hun woonplaats passanten met een balletjesgeweer te hebben beschoten.
De politie kreeg even voor middernacht een melding dat een wandelaar op de Sleutelbloem-straat was beschoten door de passagier van een scooter. De man was enorm geschrokken en had bij een woning in de buurt de politie gebeld. Terwijl agenten naar de betrokken jongelui zochten, kwam een tweede melding, nu van de Nobelstraat. Kort daarna zagen agenten de bewuste jongelui rijden waarna zij werden aangehouden. Zij bleken een imitatie shotgun met plastic balletjes bij zich te hebben. De jongelui zijn ingesloten voor verhoor en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');