Gewonden bij diverse ongevallen - GelreNieuws        

Gewonden bij diverse ongevallen

Geplaatst op 5 augustus 2009, om 16:13 uur

foto Fotobureau Kerkmeijer/Nicolaas KerkmeijerAPELDOORN – Bij meerdere ongevallen in Apeldoorn en omgeving zijn dinsdag 4 augustus vier fietsers gewond geraakt. Ambulancepersoneel behandelde de slachtoffers en bracht hen over naar het ziekenhuis.

De eerste melding van een ongeval kwam omstreeks 10.30 uur bij de alarmcentrale binnen. Een 80-jarige vrouw uit Harderwijk was door onbekende oorzaak op de Meervelderweg in Uddel met haar fiets komen te vallen. Zij liep een gebroken heup op.
Ongeveer twee uur later kwam een melding van een ongeval op de Stoppelbergweg in Beekbergen. Hier was een 62-jarige fietser uit Nijmegen onderuit gegaan. Hij liep pijnlijke ribben en heupletsel op.
Aan het begin van de avond raakten twee fietsers gewond. Een 59-jarige Apeldoornse kwam omstreeks 18.40 uur op de Badhuisweg in haar woonplaats ten val en liep een hoofdwond op. Een 30-jarige Apeldoorner viel omstreeks 19.30 uur op de Zutphensestraat en kwam met zijn hoofd op de stoeprand terecht. Alle slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.