Gewapende overal op amusementenhal - GelreNieuws.nl

Gewapende overal op amusementenhal

Geplaatst op 29 augustus 2009, om 02:14 uur

pistool_geweld_schi_158471aERMELO – Twee mannen hebben vrijdagavond 28 augustus een gewapende overval gepleegd op een amusementenhal aan de Russulalaan in Ermelo. Er is geld buitgemaakt en de politie is direct een uitgebreid onderzoek begonnen.

De overval werd even na acht uur gemeld. Twee mannen met een vuurwapen bedreigden het personeel en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. Op het moment van de overval waren er enkele personen in het restaurantgedeelte van de amusementenhal aanwezig.

De mannen hadden een bromfiets of motorhelm op en zijn te voet richting de Varenlaan gevlucht. Uit en eerste onderzoek is gebleken dat zij daar ook vandaan kwamen en het is mogelijk dat zij daar in de buurt een vervoermiddel hadden staan. Dit hoeft niet een brommer of een motor te zijn!

De politie is direct een uitgebreid onderzoek begonnen. De technische recherche is een sporenonderzoek begonnen en van de slachtoffers wordt een eerste verklaring opgenomen. Verder is er een speurhond ingezet.

Ook heeft de politie een sms-alertbericht met de volgende tekst verstuurd:

Ermelo, Russulalaan overval op amusementenhal om 20.00 uur. Twee gewapende mannen, ong. 30 jaar met helm op. Gevlucht richting Varenlaan. Onderneem geen actie, bel met tips 0900 – 8844.

Van de overvallers is het volgende bekend: verdachte 1 had een lichte broek, een licht shirt met donkere horizontale strepen, verdachte 2 was in het donker gekleed.

Mensen die de verdachten voor of na de overval hebben gezien, wordt gevraagd te bellen met 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com