+ Diefstal uit woning op klaarlichte dag

Geplaatst op 28 augustus 2009, om 12:57 uur

EEFDE – De politie doet onderzoek naar een inbraak en diefstal bij een woning aan de Rustoordlaan in Eefde die heeft plaatsgevonden op klaarlichte dag op donderdag 27 augustus tussen 13:00 en 15:00 uur.

De politie kreeg omstreeks 15:30 uur de melding van inbraak en diefstal. Tussen 13:00 en 15:00 uur zijn op donderdag 27 augustus uit een woning aan de Rustoordlaan in Eefde onder andere een geldbedrag, kleding en laptops weggenomen. Men is vermoedelijk binnen gekomen door een raam te forceren. Van de daders ontbreekt elke spoor. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de inbraak en diefstal te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800 – 7000 ( Meld Misdaad Anoniem).

Vrachtwagenchauffeur gaat door het lint

DOETINCHEM – De politie heeft donderdagavond 27 augustus op de Europaweg in Doetichem een 47-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor mishandeling en het rijden onder invloed van alcohol.

De politie kreeg omstreeks 21:40 uur diverse meldingen binnen dat een vrachtwagenchauffeur, een 47-jarige man uit Rotterdam, verschillende mensen had geslagen. Ter plaatse zag de politie de vrachtwagen van de Rotterdammer dwars op de brug van de Europaweg staan. De man zelf was in een vechtpartij verwikkeld tussen enkele personen. Naar aanleiding van getuigenverklaringen is de man aangehouden op verdenking van mishandeling. De man is overgebracht naar het politiebureau. Hier wees een blaastest uit dat de man onder invloed was van alcohol, hij blies een promillage van 0,9. Er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Rijden onder invloed

TWELLO – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 28 augustus op de Rijksstraatweg in Twello een 21-jarige man uit Deventer aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie hield de 21-jarige automobilist omstreeks 01:15 uur bij een alcoholcontrole staande op bovengenoemde locatie. Een blaastest wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,4 blies. De man bleek verder niet in het bezit van een geldig rijbewijs waarvoor hem een boete is toegekend. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal veegmachine

HARREVELD – De politie onderzoekt de diefstal van een veegmachine uit een garage bij een woning aan de Heideweg in Harreveld die heeft plaatsgevonden op zondagnacht tussen 00:00 en 01:00 uur.

De politie kreeg de melding van de diefstal op donderdagavond 27 augustus. Uit een garage bij een woning aan de Heideweg in Harreveld is tussen bovengenoemde tijden een meerkleurige veegmachine met benzinemotor van het merk/type Limpar 82b/s weggenomen. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de diefstal te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800 – 7000 ( Meld Misdaad Anoniem).