+ Illegaal stoken - GelreNieuws.nl

+ Illegaal stoken

Geplaatst op 2 augustus 2009, om 15:59 uur

-AALTEN – Een 55-jarige Aaltenaar is zaterdagavond 1 augustus beboet omdat hij zonder vergunning in het buitengebied een groot vuur stookte. De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat er in het buitengebied een groot vuur werd gestookt. Agenten vonden de locatie en hier bleek men een brandstapel van 4 x 5 meter met afvalhout te hebben gemaakt. De vlammen waren meters hoog. Aangezien er zonder vergunning werd gestookt, kreeg de bewoner een boete.

Politie onderzoekt vechtpartij

BORCULO – De politie stelt een onderzoek in naar een vechtpartij die in de nacht van zaterdag op zondag 2 augustus in het centrum van Borculo heeft plaatsvonden. Eén slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie kreeg rond 01.15 uur een melding dat er een vechtpartij was geweest op het Muraltplein. Meerdere jongeren zouden met elkaar op de vuist zijn gegaan en één slachtoffer was reeds voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft nog geen duidelijk beeld van het gebeurde. Wel zijn er diverse namen genoteerd en de politie stelt een verder onderzoek in.

Ongeval op crossterrein

RUURLO – Een 12-jarige jongen is zaterdag 1 augustus bij een ongeval op het crossterrein de Brille in Ruurlo gewond geraakt. Hij is per ambulance nar het ziekenhuis vervoerd.

De politie kreeg omstreeks 14.00 uur een melding van een ongeval op het crossterrein. Door nog onbekende oorzaak is de motorrijder gevallen waarbij hij het stuur in de buik kreeg. Met buikletsel is hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Brand in stapel riet

WIJNBERGEN – De brandweer heeft in de nacht van zaterdag op zondag 2 augustus de handen vol gehad aan een brand in een grote stapel riet. Het riet lag opgeslagen aan de Rodenbroekweg in Wijnbergen. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Kort voor middernacht werd de brand op het bedrijfsterrein aan de Rodenbroekweg gemeld. Een grote stapel riet, gedeeltelijk afval, bleek te branden. Diverse bluseenheden van de brandweer rukten uit. Na ruim een uur had men het vuur onder controle en met een shovel werd het riet uit elkaar gehaald. De oorzaak is nog niet bekend.