+ Man botst tegen boom - GelreNieuws.nl

+ Man botst tegen boom

Geplaatst op 29 augustus 2009, om 10:38 uur

TERWOLDE – Een 83-jarige inwoner uit Teuge is vrijdagochtend met zijn auto op de Groenstraat in Terwolde tegen een boom gebotst. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 08.45 uur toen de man met zijn auto over de Groenstraat reed. Hij raakte even afgeleid en reed in een bocht naar links met zijn auto rechtdoor. Hierdoor botste hij tegen een boom. Met ondermeer armletsel is hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en opgenomen.

Overlast jeugd

WARNSVELD – De politie heeft zaterdagochtend 29 augustus enkele jongeren aangesproken op hun gedrag. Zij hielden zich op onder de fietsenstalling van een school aan de Bussenweide in Warnsveld en hadden rommel gemaakt.

De politie controleert in de avond- en nachtelijke uren regelmatig de bekende hangplekken. Op één ervan, aan de Bussenweide, zagen agenten rond 00.45 uur een groepje jongeren onder de overkapping van de school staan. Het was duidelijk dat ze gedronken hadden en de lege blikjes waren op de grond gegooid. De jongeren zijn op hun gedrag opgesproken en voordat ze weggestuurd zijn, hebben ze de blikjes moeten opruimen.

Duo op pad met vuurwapen

VARSSEVELD – De politie heeft zaterdagochtend 29 augustus twee inwoners uit Winterswijk (23 en 27 jaar) aangehouden. Zij waren eerder die nacht in Varsseveld bij een ongeval betrokken en bleken een vuurwapen bij zich te hebben. Zij zijn ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg kort voor middernacht een melding van een aanrijding bij de oprit naar de A 18 in Varsseveld. Een motorrijder was door het rode verkeerslicht gereden en was in aanrijding gekomen met een auto. Beide mannen op de motor raakten gewond en werden voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Nog voor de komst van de politie en de ambulance vertoonden de mannen, zo verklaarden getuigen, nogal vreemd gedrag. Bleek dat zij een vuurwapen bij zich hadden en dit werd door de politie in beslag genomen. Na behandeling in het ziekenhuis zijn beiden ingesloten in een politiecel voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Man pleegt vernielingen

WEHL – Agenten hebben vrijdagavond 28 augustus in Wehl een 28-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht onder invloed van drank de nodige vernielingen te hebben gepleegd.

De politie kreeg omstreeks 23.00 uur een melding dat de toegangsdeur van een woon-complex aan het Gruttersveld vernield was door één van de bewoners. Ook bleken er fietsen te zijn vernield en zou de man bewoners hebben bedreigd. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze ook de nodige huisraad uit de woning van de verdachte op straat aan. Hij werd aangehouden en bleek duidelijk onder invloed. Voor verhoor is hij ingesloten en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Schade door het weer

UDDEL – De brandweer heeft vrijdagavond 28 augustus  twee keer moeten uitrukken. De eerste keer betrof een omgevallen boom op een auto in Apeldoorn, bij de tweede keer ging het om een blikseminslag bij een woning in Uddel.

Op een parkeerplaats aan de Schoonbroekseweg in Apeldoorn is tijdens hevige wind een boom omgewaaid. Een auto raakte hierdoor zwaar beschadigd en de gealarmeerde brandweer zaagde de boom in stukken. Een andere boom die dreigde om te vallen, werd en pasant ook geruimd. De melding van de blikseminslag kwam rond 23.15 uur en bleek op de zolder van een woning te zijn ingeslagen. Er was een kleine brand ontstaan en de brandweer had het vuur snel onder controle.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com