Motorrijder komt om in Laag-Keppel - GelreNieuws.nl

Motorrijder komt om in Laag-Keppel

Geplaatst op 2 augustus 2009, om 16:15 uur

Motorongeval Laag Keppel | Foto: 112achterhoek-nieuws.nlLAAG-KEPPEL – Bij een eenzijdig ongeval op de IJsselweg in Laag Keppel is zondagochtend 2 augustus een 65- jarige motorrijder uit Hoofddorp om het leven gekomen. De politie sluit niet uit dat de man onwel is geraakt en vervolgens verongelukt is. Een passant ontdekte rond 10.15 uur de verongelukte motorrijder en sloeg alarm.

Bij de komst van politie en ambulance bleek de man te zijn overleden. In een flauwe bocht was hij, mogelijk door de regenval, onderuit gegaan en tegen een boom gebotst. De verkeersongevallendienst kwam ter plaatse en het slachtoffer werd geborgen. Tijdens onderzoek in het ziekenhuis rees het vermoeden dat de man mogelijk onwel is geworden en ten gevolge daarvan verongelukt is. De politie heeft de familie pas laat kunnen bereiken en op de hoogte gesteld van het gebeuren.

Motorongeval Laag Keppel | Foto: 112achterhoek-nieuws.nl Motorongeval Laag Keppel | Foto: 112achterhoek-nieuws.nl Motorongeval Laag Keppel | Foto: 112achterhoek-nieuws.nl Motorongeval Laag Keppel | Foto: 112achterhoek-nieuws.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com