Onder invloed

Geplaatst op 15 augustus 2009, om 12:47 uur

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 augustus heeft de politie een 67-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 01:00 uur tijdens een alcoholcontrole aan de Burg. Jhr. Q. v. Uffordlaan in Apeldoorn staande gehouden. Uit de blaastest op straat bleek dat de automobilist onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.7. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bromfietser

Op vrijdagavond 14 augustus heeft de politie een 47-jarige bromfietsster uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De vrouw werd rond 21:20 uur staande gehouden aan de Stationstraat in Apeldoorn. Ze viel op doordat ze slingerend reed. Uit de blaastest op straat bleek dat de vrouw onder invloed was. Ze werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij een promillage blies van 0.9. De vrouw kreeg een bekeuring en een rijverbod.

‘S ochtends onder invloed

De politie heeft zaterdagmorgen 15 augustus een 25-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 06:50 uur tijdens een routinecontrole staande gehouden aan de Loolaan in Apeldoorn. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod.