Overval tankstation in opsporing verzocht

Geplaatst op 14 september 2009, om 16:37 uur

opsporing-verzochtAPELDOORN – Het tv-programma Opsporing Verzocht laat morgenavond, dinsdag 15 september, camerabeelden zien van een nog onbekende man die een tankstation overvalt aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De gewapende overval waar beelden van vertoond worden vond plaats op 7 november 2008. Bij de overval werd een geldbedrag buitgemaakt.

De man die op de camerabeelden te zien is liep rond 18:00 uur de shop van het toenmalige Gulf-benzinestation (tegenwoordig een Tinq-benzinestation) in en bedreigde de aanwezige medewerker met een mes. Kort daarna ging hij er vandoor. De medewerker raakte niet gewond. De gealarmeerde politie stelde direct een onderzoek in maar dit heeft tot op heden helaas nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie hoopt met het tonen van deze camerabeelden tips te ontvangen die alsnog leiden tot het oplossen van deze zaak. Mensen die de man op de camerabeelden denken te herkennen kunnen de politie bellen via 0900-8844. Mensen die anoniem een tip door willen geven kunnen bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of de Criminele Inlichtingen Eenheid via 06-23239132.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 15 september uitgezonden op NL 1 vanaf 21:50 uur. Het programma wordt herhaald op woensdagochtend op Ned 2 om 10.05 uur.
De camerabeelden zijn daarna te bekijken op zowel de website van Opsporing Verzocht, www.opsporingverzocht.nl, als het speciale Youtube kanaal van Opsporing Verzocht; www.youtube.com/opsporingverzocht .