Vrouw beroofd na pinnen in Apeldoorn

Geplaatst op 7 september 2009, om 16:32 uur

APELDOORN – Maandag 7 september om 15:00 uur is een 27-jarige vrouw uit Apeldoorn bij een pinautomaat aan de Regentesselaan in Apeldoorn beroofd van het geldbedrag dat ze zojuist had gepind. De politie stelt een onderzoek in. De vrouw raakte niet gewond.

De vrouw werd beroofd vlak nadat ze een geldbedrag gepind had. De dader pakte haar vast en ging er met het geldbedrag vandoor in een kleine blauwe auto. Het ging om een blanke man van naar schatting 35 jaar oud, met zeer kort donkerblond haar, ongeveer 1.85 lang en een normaal postuur. Hij droeg een zwart petje en een blauw trainingsjack.

De vrouw is door de politie opgevangen en krijgt Slachtofferhulp aangeboden.

De politie heeft een sms-alert bericht verstuurd over de beroving en roept mensen die mogelijk iets hebben gezien van het incident op om de politie te bellen via 0900-8844.

In het bijzonder is de politie op zoek naar de bestuurder van een zwarte Mercedes station die vol in de rem moest toen de blauwe auto onverwachts, via de stoep, vlak voor deze Mercedes de Regentesselaan opreed. Deze bestuurder heeft, nadat hij vol in de rem moest, enige tijd achter de blauwe auto aangereden. De politie zou graag in contact komen met deze mogelijk belangrijke getuige. Ook hij kan de politie bellen via 0900-8844.