+ Dronken vrouw rijdt man op vluchtstrook aan - GelreNieuws.nl

+ Dronken vrouw rijdt man op vluchtstrook aan

Geplaatst op 4 oktober 2009, om 15:24 uur

VOORST – Zaterdag 3 oktober is rond 19.20 uur een 45-jarige man uit Arnhem gewond geraakt bij een aanrijding en naar het ziekenhuis overgebracht. De man stond op de vluchtstrook van de A1 ter hoogte van Voorst waar hij aangereden werd.De auto waarin de man als passagier zat, stond op de vluchtstrook van de snelweg in de richting van Amersfoort met een lekke band. De Arnhemmer stond achter de stilstaande auto om de gevarendriehoek uit de kofferbak te halen toen een 41-jarige vrouw uit Duitsland tegen de auto op de vluchtstrook reed waarbij de man geraakt is. Beide personen zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De 41-jarige vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn. Zij blies een promillage van 1,28 en kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs dronken automobilist ingevorderd

ERMELO – De politie heeft in de zaterdag 3 oktober rond 19.30 uur een 25-jarige automobilist uit Elspeet in Ermelo aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

De man wilde op de Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg  uitwijken voor een tegemoetkomende auto, waardoor hij met de auto in de berm belandde. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,75 blies. Er is een rijverbod van negen uur opgelegd en zijn rijbewijs is direct ingevorderd. Tegen de automobilist wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Dronken automobilist twee keer betrapt

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 4 oktober een 32-jarige Deventenaar twee keer aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist werd rond 2.30 uur bij een controle van de politie staande gehouden op de Adriaan Pauwstraat in Apeldoorn. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,53 blies. De man is een beginnend bestuurder, hij heeft zijn rijbewijs nog geen vijf jaar in zijn bezit. Daarom is zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod van negen uur opgelegd. Rond 5.30 uur is de man voor de tweede keer op de Adriaan Pauwstraat aangehouden door de politie voor het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg wederom een rijverbod opgelegd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Te veel alcohol

GENDRINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 4 oktober een man uit de gemeente Doetinchem aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Rond 01.55 kwam bij de politie de melding binnen dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Wiekenseweg in Gendringen. Agenten troffen daar de bestuurder naast zijn auto aan. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 2,88 blies. Ter observatie is de man naar het ziekenhuis gebracht. Het rijbewijs van de man is direct ingevorderd en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com