+ Man rijdt ondanks ingevorderd rijbewijs

Geplaatst op 30 oktober 2009, om 19:42 uur

LEUVENHEIM – Een 37-jarige Arnhemmer is donderdag 29 oktober in Leuvenheim aangehouden omdat hij in een auto reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De man reed omstreeks 14.10 uur over de Arnhemseweg in Leuvenheim en zat te bellen. Hij werd aan de kant van de weg gezet en bij verdere controle bleek zijn rijbewijs ingevorderd te zijn. Hij is aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau gebracht. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Cel voor man die boetes niet betaalt

ZUTPHEN – Een 36-jarige inwoner uit Zutphen is donderdagmiddag 29 oktober ingesloten in een Huis van Bewaring. Hij kon enkele boetes niet betalen.

De man werd omstreeks 16.50 uur op de Martinetsingel in Zutphen gecontroleerd. Hij bleek nog ruim 600 euro aan boetes te moeten betalen. Dit kon hij niet, waarna hij werd meegenomen om de boetes uit te zitten.

Brutale inbrekers slaan hun slag

GORSSEL/JOPPE – Bij twee woningen, de ene in Gorssel, de ander in Joppe is op donderdagavond 28 oktober ingebroken. Er is nog niet bekend wat er is verdwenen.

Bij een woning aan de Kamperweg werd een raam vernield en aan de Joppelaan klom men zelfs op het dak om een raam te forceren. In beide gevallen werden de woningen doorzocht en het is nog niet bekend wat er vermist wordt. De politie stelt en onderzoek in.

Te veel drank

ZUTPHEN – De politie heeft donderdagavond 29 oktober het rijbewijs van een 43-jarige Zutphense ingevorderd. Zij bleek onder invloed een auto te besturen.

De politie werd rond 20.00 uur gebeld over een verkeersconflict tussen twee automobilisten op Bernerstraat in Zutphen. Bij de afhandeling hiervan bleek de Zutphense te hebben gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies zij 2,0 promille; reden om haar rijbewijs in te vorderen. Tegen betrokkene wordt proces-verbaal opgemaakt.