+ Politie onderzoekt conflict in woning - GelreNieuws.nl

+ Politie onderzoekt conflict in woning

Geplaatst op 12 oktober 2009, om 17:54 uur

EERBEEK – De politie onderzoekt een incident waarbij een 24-jarige man uit Twello mishandeld is. Het incident heeft zich zondagmiddag 11 oktober voorgegaan in een woning in het centrum van Eerbeek. In verband met het onderzoek roept de politie getuigen op zich te melden.

De politie ontving de melding zondagmiddag rond 15:50 uur. De 24-jarige man kwam op bezoek bij de woning en werd daar bij aankomst belaagd. Hij werd meerdere keren geslagen en bedreigd. De man liep een hoofdwond op en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident werd de personenauto waarvan de man tijdelijk gebruik maakte weggenomen. De zwarte auto van het merk Mercedes, type C63 AMG, voorzien van kenteken 53-HKB-5, is na het incident niet meer gezien. De auto is door de politie als gestolen geregistreerd. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Teveel (bok)bier voor Solex-bestuurders

ZUTPHEN – De politie heeft op zondag 11 oktober in Zutphen een 45-jarige man en een 37-jarige vrouw uit Schalkhaar aangehouden wegens het rijden onder invloed op hun solex.

Agenten controleerden de solex-bestuurders rond 18:10 uur aan de Nieuwstad in Zutphen. Een blaastest wees uit dat beide Schalkhaarders alcohol gedronken hadden. Hierop werden ze aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar blies de man 1,4 en de vrouw 1,6 promille. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op. De rijbewijzen van beide bestuurders werden ingevorderd.

Dronken bestuurder scooter botst op lichtmast

HARDERWIJK – Op zaterdag 10 oktober is in Harderwijk een 46-jarige man uit die plaats gewond geraakt toen hij met zijn scooter tegen een lichtmast reed. De man bleek onder invloed van alcohol.

Het ongeval gebeurde rond 19:40 uur. De scooterrijder botste tegen de lichtmast nadat hij aan de Boomkamp in Harderwijk spelende kinderen al rijdend begroette. Hij kwam ten val en raakte gewond. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Ambulancemedewerkers vermoedde dat hij een gebroken sleutelbeen had opgelopen. De man werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Een bloedproef zal uitwijzen hoeveel de man precies gedronken had.

Nekklachten na aanrijding

PUTTEN – Op zondag 11 oktober heeft er in Putten een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten. Één bestuurder werd met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Een 40-jarige automobilist uit Bovenkarspel reed over de Oude Garderenseweg in Putten en wilde om 09:20 uur de Voorthuizerstraat oversteken. Ze verleende daarbij geen voorrang aan een van rechts komende 27-jarige automobiliste uit Putten. Dit had een aanrijding tot gevolg en hierdoor liep de 27-jarige letsel op aan haar nek. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Twee kinderen die bij de Puttense in de auto zaten liepen een bloedneus

Inbraken en brand sportgebouwen

EPE – In de nacht van zaterdag op zondag 11 oktober is er in Epe in twee sportgebouwen ingebroken. Bij een derde sportgebouw werd een deur in brand gestoken.

De inbraken vonden plaats in twee sportgebouwen aan de Grintgroeveweg in Epe. Bij een sportclub werd een deur geforceerd om binnen te komen. Verschillende kasten werden doorzocht. Van een sportvereniging werd een raam geforceerd om toegang te krijgen. Het hele gebouw werd doorzocht. Het is nog onduidelijk wat er is gestolen. Bij een voetbalvereniging aan de Wachtelenberg bleek een deur flink te zijn ingebrand. De politie heeft de verschillende zaken in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben zich te melden via 0900-8844.

Acht auto’s opengebroken

NUNSPEET – In de nacht van zondag op maandag 12 oktober is er in Nunspeet in acht auto’s ingebroken. Uit één voertuig werd een navigatiesysteem gestolen.

De inbraken vonden plaats in de Buntezoom, Oranjelaan, Prinses Margrietstraat, Beatrixstraat, het Groene Portaal en het Buntehof in Nunspeet. Men forceerde portieren en ramen om toegang tot de auto’s te krijgen. Het is nog niet duidelijk wat er allemaal gestolen is. De politie stelt een onderzoek in en vraagt mensen die ook iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Automobilist te water

APELDOORN – In de nacht van zondag op maandag 12 oktober is in Apeldoorn een 21-jarige man uit die plaats met zijn auto het Kanaal in gereden.

De automobilist reed om 02:20 uur over de Matenpoort in de richting van het centrum. In de bocht raakte hij de controle over zijn auto kwijt en raakte aan de overkant van de weg een boom. Vervolgens kwam hij met zijn voertuig in het water terecht. De Apeldoorner wist zelf uit het voertuig te komen en hield er slechts een nat pak aan over. De auto werd door de brandweer uit het water getakeld.

Winkeldief meldt zicht bij politie in Amsterdam

APELDOORN – Op zondagavond 11 oktober heeft een 26-jarige man uit de gemeente Apeldoorn zich vrijwillig bij het politiebureau gemeld. Hij had de vrijdag ervoor geld uit de kassa van een Apeldoornse supermarkt aan de Adelaarslaan gestolen.

De man deed op vrijdag 9 oktober rond 20:30 uur, nadat hij een product bij de kassa had afgerekend, een greep uit de kassa. De caissière probeerde te verhinderen dat de dief het geld meenam, maar slaagde hier niet in. De man ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. De volgende zondag meldde de 26-jarige zich vrijwillig op het politiebureau in Amsterdam, met de melding dat hij een winkeldiefstal had gepleegd. De dief is aangehouden en overgebracht naar Apeldoorn waar hij in verzekering is gesteld.

Dronken fietser botst op auto

HEELWEG – De politie heeft op zondag 11 oktober een 18-jarige man uit Aalten aangehouden nadat hij tegen een auto was gefietst en onder invloed van alcohol bleek.

De fietser was rond 18:30 uur tegen een auto gebotst en had daarbij een autospiegel beschadigd. De jongeman bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 2,5 blies. Tegen de Aaltenaar is proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com