+ Vrouw belaagd door inbreker in Apeldoorn

Geplaatst op 31 oktober 2009, om 14:56 uur

APELDOORN – Op vrijdagavond 30 oktober is een 46-jarige vrouw uit Apeldoorn licht gewond geraakt nadat zij een inbreker had betrapt.

De vrouw hoorde rond 23:10 uur glasgerinkel en ging kijken. Toen zij naar buiten keek stond zij oog in oog met een man die bij haar buren aan de Asselsestraat in Apeldoorn probeerde in te breken. De vrouw wilde weglopen echter werd zij door de inbreker belaagd. De vrouw raakte onder andere gewond aan haar arm. Zij werd ter plaatse door ambulancepersoneel aan haar verwondingen behandeld. De politie is een onderzoek gestart.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Man met harddrugs aangehouden

APELDOORN – De politie heeft vrijdagavond 30 oktober een 30-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij in het bezit bleek te zijn van harddrugs.

De man werd rond 22:10 uur tijdens een routinecontrole staande gehouden aan de Korte Kanaalstraat in Apeldoorn. Tijdens de controle zagen de agenten een zakje met vermoedelijk harddrugs in de auto liggen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De Apeldoorner is voor nader verhoor ingesloten.

Jongen beroofd van mobiele telefoon

APELDOORN – Op zaterdagmorgen 31 oktober is een 20-jarige man uit Zutphen van zijn mobiele telefoon beroofd. De Zutphenaar moest zijn telefoon onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp afgeven aan een onbekende man.

De beroving vond rond 04:45 uur plaats aan de Deventerstraat in Apeldoorn. De Zutphenaar liep ter hoogte van een tankstation toen hij zag dat er een personenauto naast hem stopte. Uit de auto stapte een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in zijn hand. De Zutphenaar werd door de onbekende man bedreigd en zijn telefoon werd door de man afgepakt. De onbekende man is vervolgens weer in zijn grijze auto, vermoedelijk van het merk Honda, type Civic weggereden.

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.