+ Aanrijding tussen fietser en auto

Geplaatst op 24 november 2009, om 16:22 uur

HEERDE – Op maandagavond 23 november heeft er in Heerde een aanrijding plaatsgevonden tussen een 17-jarige fietser en een 43-jarige automobiliste, beiden afkomstig uit Wapenveld. De jongen raakte hierbij gewond.

De automobiliste reed rond 18:55 uur over de Groteweg. Toen de 17-jarige fietser bij de kruising Veldweg/Groteweg over wilde steken, werd hij door de bestuurster over het hoofd gezien. Dit had een aanrijding tot gevolg waarbij de jongen gewond raakte aan zijn been. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraak bij tankstation

WAPENVELD – In de nacht van maandag op dinsdag 24 november is er ingebroken bij een tankstation aan de Groteweg in Wapenveld. Er werd geld gestolen.

Na een alarmmelding door de alarmcentrale ging de politie ter plaatse. Er bleek niemand meer aanwezig te zijn. Men had een deur geforceerd om binnen te komen. Er bleek geld gestolen te zijn. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie over de inbraak hebben, te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Alcoholcontrole

PUTTEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 22 november een alcoholcontrole gehouden aan de Van Geenstraat in Putten en aan de Harderwijkerweg in Ermelo.

Negen bestuurders bleken alcohol te hebben gedronken. De bestuurder van een brommobiel blies het hoogste promillage, namelijk 1,2.

Twee bestuurders hadden nog een boete openstaan. Eén daarvan kon deze niet betalen, dus werd zijn voertuig in beslag genomen.
Daarnaast werd er twee keer bekeurd voor het niet dragen van de gordel en drie keer wegens gebrek aan verlichting.