Man neergestoken in woning Putten

Geplaatst op 23 november 2009, om 14:19 uur

PUTTEN – De politie onderzoekt een steekincident waarbij een 51-jarige man uit Putten gewond raakte. Het incident vond zondagavond 22 november plaats aan de Aaltsengoed in Putten, vlak voor middernacht.

De man die de 51-jarige man heeft verwond had een afspraak met de Puttenaar in zijn woning. Dit liep uit de hand, waarna de 51-jarige man met een steekwapen is verwond door de andere man. Hierna is de verdachte er vandoor gegaan. De politie werd door een buurtgenoot van de 51-jarige man gealarmeerd over het incident en kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Het slachtoffer is door de politie opgevangen. Hij is met meerdere steekwonden, die gelukkig  oppervlakkig bleken te zijn, naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht en aanleiding van het incident, inclusief sporenonderzoek in de woning en een buurtonderzoek. De politie doet een beroep op mensen die mogelijk iets verdachts gezien hebben aan de Aaltsengoed zondagavond tussen 22:00 en 24:00 uur, om zich te melden bij de politie via 0900-8844.