+ Dronken automobilist botst op lichtmast

Geplaatst op 1 november 2009, om 14:23 uur

UDDEL – In de nacht van zaterdag op zondag 1 november heeft de politie een 56-jarige automobilist uit Veenendaal aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man was bij het verlaten van de Rijksweg A1 op de afrit tegen een lantaarnpaal gereden.

De politie ontving de melding rond 00:55 uur. De automobilist kwam vanaf de Rijkweg A1 en reed op de afrit aan de Kootwijkerweg in Uddel tegen een lantaarnpaal aan de rechterkant van de weg aan. De man raakte licht gewond en werd door het ambulancepersoneel ter plaatse aan zijn verwondingen geholpen. Uit een blaastest bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1,5. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Man aangehouden na vernieling

APELDOORN – Op zaterdagavond 31 oktober heeft de politie een 29-jarige Apeldoorner aangehouden voor vernieling van een ruit. Uit later onderzoek bleek dat de man ook een fiets had weggenomen.

De politie ontving rond 20:30 uur een melding van een man die zich verdacht ophield bij een appartementencomplex op de hoek Stationstraat/Kanaalstraat in Apeldoorn. Ter plaatse bleek dat de man een ruit van het complex had vernield. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit nader onderzoek bleek dat de man ook een fiets had ontvreemd. De Apeldoorner is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Dronken man loopt midden op de weg

BEEKBERGEN – Op zaterdagavond 31 oktober heeft de politie een 32-jarige man uit de gemeente Apeldoorn aangehouden voor openbare dronkenschap.

De politie ontving de melding rond 22:15 uur. Een dronken bij zou midden op de Loenenseweg in Beekbergen lopen. Ter plaatse troffen agenten de man op het fietspad langs de Loenenseweg aan. Hij bleek onder invloed van alcohol waarop hij werd aangehouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten.