+ Man uit Kilder vermist - GelreNieuws        

+ Man uit Kilder vermist

Geplaatst op 16 november 2009, om 16:37 uur

KILDER – De politie stelt op verzoek van de familie een onderzoek in naar de vermissing van een 58-jarige man uit Kilder. De man wordt sinds afgelopen donderdag 12 november vermist. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

De vermissing van de man is aan de politie doorgegeven en die heeft inmiddels een sms-alert bericht verstuurd. Hierop zijn enkele tips binnen gekomen die bij naspeuring geen resultaat opleverden. De man is ongeveer 1.80 m en heeft een gezet postuur. Hij heeft kort stekelig haar en is enigszins grijzend. Hij droeg een blauwe overall met oranje striping. Hij rijdt in een zwarte Suzuki Jimmy, gekentekend 54-JR-HP. Gebleken is dat er op de dag van vermissing in Beuningen gepind is.

Tips kunnen worden doorgegeven aan de politie via 0900 – 8844.

Doorrijden na aanrijding met teveel drank

WINTERSWIJK – De politie heeft zondag 15 november het rijbewijs van een 57-jarige Winterswijker ingevorderd. Hij had een aanrijding veroorzaakt en was doorgereden. Ook bleek hij teveel gedronken te hebben.

De man reed omstreeks 20.30 uur op de Violenstraat in Winterswijk tegen een geparkeerde auto. Hij reed door en aan de hand van getuigenverklaringen kon enige tijd later de veroorzaker van de aanrijding worden aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben en blies op het politiebureau 1.9 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en voor de strafbare feiten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bejaarde vrouw na hulpgeroep gevonden

AALTEN – Een 81-jarige Aaltense is in de nacht van zondag op maandag 16 november naar het ziekenhuis vervoerd. Zij was in de badkamer komen te vallen en wist door haar hulpgeroep een buurtbewoonster te alarmeren die de politie belde. De vrouw liep vermoedelijk een gebroken heup op.

De politie werd omstreeks 03.30 uur gebeld door een inwoonster van de Ludgerstraat in Aalten. Zij was wakker geworden van hulpgeroep maar kon de herkomst ervan niet aangeven. Agenten stelden een onderzoek in en even verderop werd hulpgeroep vanuit een woning waargenomen. Er werd een sleutel geregeld en de bewoonster werd in de badkamer aangetroffen. Zij is met vermoedelijk een gebroken heup naar het ziekenhuis vervoerd.

Aanrijding met drank op

DOETINCHEM – De politie maakt proces-verbaal op tegen een 33-jarige man uit de gemeente Doetinchem. Hij reed zondag 15 november onder invloed op de Vondelstraat in Doetinchem een auto aan.

De man reed omstreeks 18.40 uur tegen een geparkeerde auto en werd door de gedupeerde opgehouden en aan de politie overgedragen. Het bleek dat hij kort tevoren ook een berm-paaltje omver had gereden.

Hij bleek gedronken te hebben en blies op het politiebureau 1.6 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Tanken zonder te betalen

DIDAM – De bestuurder van een blauwe Fiat heeft zondag 15 november bij een benzinestation aan de A 18 onder Didam getankt zonder te betalen. De kentekenplaten bleken bij een andere auto te behoren. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Op zondag werd omstreeks 08.50 uur bij het tankstation getankt. De bestuurder reed weg zonder te betalen. Het opgenomen kenteken bleek niet bij de auto te horen en de politie gaat de camerabeelden bekijken in de hoop dat die bruibare informatie opleveren. De pomphouder deed aangifte.