+ Met drugs op zak op bezoek in gevangenis - GelreNieuws.nl

+ Met drugs op zak op bezoek in gevangenis

Geplaatst op 23 november 2009, om 21:48 uur

ZUTPHEN – Tijdens de controle van bezoekers van de Penitentiaire Inrichting in Zutphen zijn zondag 22 november twee mannen aangehouden die drugs mee naar binnen wilden nemen. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Met enige regelmaat worden controles gehouden of bezoekers geen spullen mee naar binnen smokkelen, die niet toegestaan zijn. Dit gebeurde ook zondag en de drugshond sloeg bij twee mannen aan. Een 21-jarige man uit Ede had een aantal bolletjes drugs bij zich; een 20-jarige Doetinchemmer probeerde tientallen bolletjes mee naar binnen te nemen. Beide mannen werden aangehouden en de drugs moeten nog getest worden. Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.

Automobilist ziet koeiendrijver te laat

BRUMMEN – De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval waarbij zondag 22 november op de Rhienderensestraat in Brummen een 46-jarige man gewond raakte. Vermoedelijk was hij vee in een wei aan het drijven toen hij werd aangereden door een auto.

Het ongeval werd kort na 07.00 uur gemeld. Een 35-jarige Brummense kwam met de auto uit de richting Brummen en heeft door de duisternis en de hevige regenval de op de rijbaan lopende man met zijn kalveren kennelijk te laat opgemerkt. Niet alleen de man werd geraakt maar ook twee kalveren. Het slachtoffer werd met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis en de twee kalveren moesten uit hun lijden worden verlost.

De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de aanrijding

Dronken man vernielt winkelruiten

ZUTPHEN – De politie heft zondagavond 22 november na een melding van diverse mensen een 39-jarige Zutphenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in de binnenstad meerdere winkelruiten te hebben vernield.

De politie kreeg omstreeks 22.30 uur meerdere meldingen over vernielingen van winkelruiten in het centrum van Zutphen. Op de Overwelving bleken meerdere ruiten te zijn vernield en getuigen wezen de verdachte aan. Hij werd door agenten aangehouden en bleek onder invloed van alcohol. Hij is ingesloten voor verhoor en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vernielingen aan kerkgebouw

EERBEEK – De politie onderzoekt de vernieling van meerdere ruiten van een kerkgebouw aan ’t Haagje in Eerbeek. Getuigen wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 – 8844.

Zondagochtend 22 november kreeg de politie de melding dat er ruiten van de Gereformeerde kerk waren ingegooid. Mensen die bijzonderheden weten over de verdachten kunnen dit melden via 0900 – 8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com