+ Politie zoekt getuigen van vernieling

Geplaatst op 4 november 2009, om 16:57 uur

EERBEEK – In de nacht van vrijdag op zaterdag 31 oktober is een ruit van een horecagelegenheid aan de Loenenseweg in Eerbeek vernield.

De vernieling werd zaterdag in de loop van de dag ontdekt. De ruit is met een grote kiezelsteen vernield. De politie vraagt mensen die mogelijk iets gezien hebben, wat in verband kan worden gebracht met de vernieling, te bellen met 0900-8844.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Rijden onder invloed

KLARENBEEK – De politie heeft dinsdagavond 3 november een 61-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De politie hield de automobilist staande tijdens een alcoholcontrole op de Zutphensestraat in Klarenbeek. Een blaastest wees uit dat de man onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar een hij een promillage van 0,6 blies. De man heeft een boete gekregen en is weer heengezonden.

Inbraak tankstation

LOCHEM – In de nacht van dinsdag op woensdag 4 november is er ingebroken bij een tankshop aan de Zutphenseweg in Lochem. Men heeft een  hoeveelheid rookwaar weggenomen.

De politie kreeg de melding van de inbraak omstreeks 06:00 uur. Een medewerker van de tankshop constateerde bij aankomst dat er een gat in het dak zat. Eenmaal binnen is er rookwaar buitgemaakt. Eenzelfde soort inbraak werd afgelopen nacht gepleegd bij een tankstation in Ruurlo. Hier heeft men echter geen buit meegenomen. De politie kijkt naar een eventueel verband tussen de twee inbraken.