+ Viertal op dievenpad - GelreNieuws.nl

+ Viertal op dievenpad

Geplaatst op 26 november 2009, om 16:37 uur

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 26 november drie mannen, een 22-jarige en een 27-jarige uit Gouda en een 34-jarige man uit Waddinxveen, aangehouden. De mannen waren in het bezit van inbrekerswerktuig.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 03:40 uur een auto rijden over de Strokelweg rijden met daarin vier inzittenden. Bij controle bleken de mannen in het bezit van inbrekerswerktuig. Tijdens het controleren ging één van de mannen er vandoor. Hij vluchtte het bos in en kon niet meer worden achterhaald. De overige drie werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Rijbewijs kwijt na te veel drank

EPE – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 26 november het rijbewijs ingevorderd van een 48-jarige man uit Epe. De automobilist reed over de Heerderweg in Epe onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen de man op de Sint Antonieweg rijden. Hij viel op door zijn rijgedrag en werd hierop aangesproken. De blaastest wees het gebruik van alcohol uit waarop de man werd meegenomen naar het politiebureau. Hij blies een promillage van 2,3. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Geld uit woning gestolen

HARDERWIJK – Op woensdagmiddag 25 november werd er ingebroken in een woning aan de Van Speyklaan in Harderwijk. Er werd ondermeer een geldbedrag buit gemaakt.

De inbraak vond ’s middags plaats. De dader(s) kwam binnen door een raam te forceren en ging er onder meer met een geldbedrag vandoor. De politie is een onderzoek gestart.

Polen met inbrekersspullen aangehouden

ERMELO – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 26 november in Ermelo twee mannen uit Polen aangehouden, omdat zij in het bezit waren van inbrekerswerktuig.

De politie hield de mannen rond 01:15 uur staande op de Amersfoortseweg. De mannen vielen op omdat zij met een flinke snelheid hadden gereden. Bij controle bleken de 23- en 33-jarige inbrekerswerktuig in hun voertuig te hebben liggen. Daarop zijn de twee aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen beide mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com