+ Apeldoornse beledigt en mishandelt agente - GelreNieuws        

+ Apeldoornse beledigt en mishandelt agente

Geplaatst op 19 december 2009, om 14:32 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 december een 30-jarige Apeldoornse aangehouden voor belediging en mishandeling van een politieagente.

De vrouw gooide rond 03.45 uur op de Nieuwstraat een sneeuwbal naar surveillerende politieagenten. Toen een politieagent hierop haar naam wilde opschrijven, weigerde de vrouw mee te werken en beledigde een agente. Toen zij aangaf hier niet van gediend te zijn, krabde de vrouw de politieagente in haar gezicht en trok aan het haar van de agente waardoor ze ten val kwam. De vrouw is aangehouden voor belediging en mishandeling.

Insluiping in woning

APELDOORN – Bij een woning aan de Pieter de Hoochlaan is vrijdagmiddag 18 december een zeer brutale insluiping gepleegd. Uit de woning zijn sieraden gestolen.

De insluiping vond plaats rond 12.15 uur. Er werd bij de woning aangebeld door twee vrouwen. Eén vrouw was ongeveer 40 á 50 jaar oud met een stevig postuur, de andere vrouw was ongeveer 19 jaar oud met een slank postuur. De vrouwen hielden de bewoonster buiten aan de praat over het aanbieden van thuiszorg of huishoudelijke hulp. Intussen is een derde persoon de woning ingeslopen die de woning heeft doorzocht en de sieraden heeft weggenomen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en bij een woning aan het Kanaal Zuid bleek hetzelfde te zijn geprobeerd. De politie verzoekt mensen alert te zijn en vraagt personen die iets gehoord of gezien hebben, zich te melden via 0900-8844.

Fietser rijdt vrouw omver

APELDOORN – Een 79-jarige vrouw uit Apeldoorn liep donderdagmiddag 16 december een gebroken pols op nadat ze rond 16.30 uur bij een bushalte aan de Stationsstraat werd aangereden door een fietser.

Bij de aanrijding raakte de vrouw ook haar portemonnee kwijt. De fietser is even gestopt, maar daarna doorgefietst. De vrouw wil graag in contact komen met de fietser en de politie verzoekt de fietser of eventuele getuigen contact op te nemen via 0900-8844.