Winkeldieven Apeldoorn aangehouden - GelreNieuws.nl

Winkeldieven Apeldoorn aangehouden

Geplaatst op 17 december 2009, om 20:42 uur

APELDOORN – De politie heeft woensdagmiddag 16 december twee winkeldieven verhoord. Een 52-jarige man uit de gemeente Apeldoorn en een 31-jarige vrouw uit Apeldoorn pleegden afzonderlijk van elkaar een winkeldiefstal, zij werden door het winkelpersoneel van de betreffende winkels betrapt.

De man werd op heterdaad betrapt toen bij het verlaten van een kledingwinkel aan de Korenstraat in Apeldoorn het alarm afging. Hij trachtte vervolgens op een fiets te ontkomen, maar het winkelpersoneel kon de man tegenhouden. Hij bleek broeken te hebben ontvreemd en werd overgedragen aan de gealarmeerde politie. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor werd ingesloten.

De 31-jarige vrouw uit Apeldoorn werd op heterdaad betrapt toen zij een kledingwinkel aan de Mariastraat in Apeldoorn verliet, ook bij haar ging het alarm af. Het winkelpersoneel sprak de vrouw aan en alarmeerde de politie. Zij bleek schoenen te hebben weggenomen. Agenten hebben de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze werd ingesloten voor nader verhoor.

De politie maakt tegen beide personen proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com