+ Man aangehouden na steekpartij in Apeldoorn

Geplaatst op 16 december 2009, om 18:00 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 15 december een 40-jarige man uit Utrecht aangehouden na een steekpartij in het centrum van Apeldoorn. Een 44-jarige man raakte hierbij gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg omstreeks 00:15 uur de melding van de steekpartij. De 40-jarige man belaagde de 44-jarige en stak hem met een mes. Hierbij raakte hij gewond.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het slachtoffer werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar. De 40-jarige verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij werd ingesloten voor nader verhoor. De politie is direct een onderzoek gestart. De oorzaak van de steekpartij ligt in de relationele sfeer.

Dief bedreigd winkelpersoneel

APELDOORN – De politie heeft dinsdagmiddag 15 december een 34-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man had boodschappen ontvreemd uit een supermarkt aan de Asselsestraat en bedreigde personeel.

De politie kreeg omstreeks 15:05 uur de melding. De man werd betrapt door personeel op het wegnemen van boodschappen zonder deze te betalen. Personeel ging achter de man aan die weigerde mee te werken. Hij bedreigde de medewerkers met een spuit. Zij konden de positie van de man doorgeven aan de politie waarna hij op de Brinklaan werd aangehouden. De 34-jarige man verzette zich hevig bij zijn aanhouding en beledigde de agenten.

De man werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen met geweld van fiets beroofd

APELDOORN – Een 18-jarige jongen uit Apeldoorn werd dinsdagavond 15 december in het Oranjepark aan de Regentesselaan van zijn fiets beroofd. De jongen werd meerdere malen geslagen waarna vier onbekenden er met zijn fiets vandoor gingen.

De politie kreeg omstreeks 20:55 uur de melding van de beroving. De jongen was samen met een vriend in het Oranjepark. Vier onbekende jongens kwamen het park inlopen/ in fietsen en pakten de fiets van de 18-jarige. Hij probeerde dit te voorkomen en werd meerdere keren gestompt en geslagen. De vier gingen er vervolgens met zijn fiets vandoor. Deze fiets werd later terug gevonden in het Oranjepark. De politie onderzoekt het feit.

Fietser gewond na aanrijding

APELDOORN – Een 16-jarige jongen uit Apeldoorn raakte dinsdagavond 15 december gewond nadat hij op de Meester van Rhemenslaan in aanrijding kwam met een auto.

Een 69-jarige automobiliste uit Apeldoorn zag omstreeks 18:50 uur de 16-jarige jongen over het hoofd. De fietser kwam vanuit de Van Hasseltlaan en belandde op de motorkap van de auto. Hij raakte hierbij gewond en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.