+ Inbraken vakantiewoningen Beekbergen

Geplaatst op 2 december 2009, om 16:38 uur

BEEKBERGEN – Op dinsdag 1 december is er ingebroken in meerdere bungalows in een vakantiepark aan de Hoge Bergweg in Beekbergen. Er werden flatscreens gestolen.

De inbraak werd rond 13:30 uur ontdekt. Men kwam binnen door een raam van de vakantiewoningen te forceren. De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de inbraak te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Heling fiets


APELDOORN
De politie heeft op dinsdag 1 december in Apeldoorn een 17-jarige jongen uit die plaats aangehouden voor heling van een fiets.

Surveillerende agenten zagen rond 14:30 uur op de 2e Wormenseweg twee jongens fietsen. Toen de fietsers de agenten zagen gingen zij ervandoor. De agenten wisten één van de jongens, de 17-jarige, staande te houden. Na controle bleek dat de fiets van diefstal afkomstig was. Daarop is de Apeldoorner aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De jongen verklaarde dat hij de fiets gekregen had. Nader onderzoek volgt en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal uit woning

APELDOORN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een diefstal plaatsgevonden in een woning aan de Sprengenweg in Apeldoorn. Er werd onder andere een laptop gestolen.

Het is nog onduidelijk hoe men toegang tot de woning heeft gekregen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Inbraak in auto

HOENDERLOO – Op maandagmiddag 30 november is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Krimweg in Hoenderloo. Er werd onder andere een fotocamera gestolen.

De inbraak vond plaats tussen 14:30 en 15:00 uur. Men forceerde een ruit om toegang tot het voertuig te krijgen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Aanrijding auto’s

APELDOORN – Op dinsdagavond 1 december heeft er in Apeldoorn een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten uit die plaats, van 27 en 56 jaar.

De 56-jarige bestuurder reed rond 23.30 uur in de Wilhelmina Druckerstraat. Toen hij op de kruising met de Asselsestraat linksaf wilde slaan, zag hij de tegemoetkomende 27-jarige automobilist over het hoofd. Dit had een aanrijding tot gevolg waarbij de 56-jarige automobilist gewond raakte. Hij is met onder andere een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanrijding tussen bus en auto

APELDOORN – Op dinsdagochtend heeft er in Apeldoorn een aanrijding plaatsgevonden tussen een 45-jarige buschauffeur en een 43-jarige automobiliste. Twee inzittenden van de bus raakten hierbij gewond.

De automobiliste uit Apeldoorn reed rond 10:40 uur in de Laan van Maten in de richting van de Gildenlaan. Zij haalde de bus in om vervolgens rechtsaf te slaan. De vrouw moest echter plotseling in de remmen, waarop de buschauffeur niet op tijd kon stoppen en in aanrijding met de automobilist kwam. Door de klap raakten twee passagiers van de bus gewond. Een 87-jarige Apeldoornse werd ter plaatse behandeld en een 55-jarige vrouw uit diezelfde plaats werd met rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis.