+ Inbreker overlopen

Geplaatst op 9 december 2009, om 15:39 uur

breekijzerEPE – Een bewoner van de Lutuliweg in Epe heeft op dinsdagavond 8 december een inbreker overlopen. Bij binnenkomst hoorde de vrouw gerommel en zag een persoon wegrennen. De verdachte ging er onder meer met sieraden vandoor.

De vrouw kwam omstreeks 21:20 uur thuis en hoorde gerommel. Zij zag dat een onbekend persoon via een raam haar woning verliet. De gealarmeerde politie startte direct een buurtonderzoek. De verdachte werd niet aangetroffen.

Winkeldief aangehouden

NUNSPEET – De politie heeft dinsdagmiddag 8 december een 45-jarige Pool aangehouden voor winkeldiefstal. De man had gereedschap ontvreemd uit een winkel aan de Stationslaan in Nunspeet.

Een oplettende getuige zag dat de man omstreeks 13:30 uur bij een winkel verschillende spullen in zijn zakken stopte. Winkelpersoneel kon de man ophouden en overdragen aan de politie. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal werd opgemaakt.

In de sloot na onwelwording

EPE – Een 59-jarige vrouw uit Apeldoorn raakte dinsdagmiddag 8 december onwel. Hierdoor kwam zij met haar auto op de A50 ter hoogte van Epe in een sloot terecht.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14:45 uur de melding De 59-jarige vrouw reed over de A50 en werd onwel. Hierdoor kwam zij via de vluchtstrook in de berm terecht en belandde in een sloot. Twee passanten verleenden eerste hulp. De vrouw kon met behulp van een ladder van de brandweer uit haar auto komen. Zij werd voor controle door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.