+ Meisjes betrapt op diefstal sieraden - GelreNieuws.nl

+ Meisjes betrapt op diefstal sieraden

Geplaatst op 5 december 2009, om 13:49 uur

APELDOORN – Personeel van een winkel in het centrum van Apeldoorn heeft vrijdag 4 december twee tienermeisjes uit die plaats aangehouden. Ze worden ervan verdacht diverse sieraden te hebben gestolen.

De meisjes werden betrapt tijdens het winkelen en hadden meerdere oorbellen, kettinkjes en armbanden bij zich die vermoedelijk gestolen waren. Ze werden aan de politie overgedragen en verhoord. Ze zijn aan hun ouders overgedragen en worden naar een preventieproject verwezen voor een passende maatregel.

Gewelddadige stappers aangehouden

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 december in het centrum van Apeldoorn twee mannen aangehouden. Zij hadden hun handjes nogal los zitten. Ze zijn ingesloten voor verhoor.

Agenten van het horecateam zagen rond 03.00 uur dat een jongeman per ongeluk tegen iemand aanliep. Deze haalde direct met een vuistslag uit. De verdachte, een 21-jarige Apeldoorner werd aangehouden en zijn vrienden wilden zich er ook nog mee bemoeien. Hij werd direct naar het politiebureau gebracht om verdere escalatie te voorkomen.

Een Apeldoorner die korte tijd later tussen een ruziënde man en vrouw sprong, kreeg ook direct een vuistslag. Ook hier waren agenten getuige van en zij hielden de verdachte, een 39-jarige man uit Amersfoort aan.

Beide stappers zijn bekeurd.