+ Ruurlo fietst verlicht - GelreNieuws.nl

+ Ruurlo fietst verlicht

Geplaatst op 17 december 2009, om 20:42 uur

RUURLO – De politie heeft op donderdagochtend 17 december in Ruurlo een controle op de fietsverlichting gehouden. Er passeerden ruim honderd fietsers, waarvan slechts drie hun verlichting niet in orde hadden.

De controle vond tussen 07:00 en 08:30 uur plaats in de fietstunnel aan de Borculoseweg en op het fietspad aan de Barchemseweg. De drie fietsers die geen (goede) verlichting hadden kregen een bekeuring en een setje ledlampjes. Met deze lampjes konden de fietsers toch weer veilig op pad. De lampjes werden aangeboden door het Regionale Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG).

Veroorzaker rijdt door na aanrijding met fietsster

ETTEN – Op woensdagavond 16 december is in Etten een 17-jarig meisje gewond geraakt toen zij op haar fiets van achteren werd aangereden. Het meisje uit Azewijn verloor het bewustzijn, maar de aanrijder reed door. Het is niet bekend waardoor het meisje werd aangereden en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Het meisje fietste rond 17:50 uur vanuit Terborg naar haar huis in Azewijn. Ze werd rond 18:30 uur buiten bewustzijn door passanten aangetroffen, op het fietspad langs de Zeddamseweg in Etten. De gealarmeerde ambulance kwam ter plekke en bracht het onderkoelde slachtoffer naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is weer thuis, maar heeft er een flinke spierpijn aan overgehouden. De exacte toedracht van het ongeval is nog onbekend. De politie komt graag in contact met getuigen, de bestuurder zelf, of andere mensen die mogelijk meer weten van de aanrijding. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com