+ Scooterrijdster gewond na val

Geplaatst op 10 december 2009, om 17:01 uur

WARNSVELD – Een 54-jarige vrouw uit Vorden raakte woensdag 9 december gewond toen zij met haar scooter op de Breegraven in Warnsveld ten val kwam.

De hulpdiensten kregen omstreeks 13:00 uur de melding van het ongeval. De vrouw reed op haar scooter reed over de Breegraven komende uit de richting van de Bieshorstlaan in Warnsveld. Zij moest op een gegeven moment remmen voor een personenauto welke voor haar reed. Hierbij was de scooter weggegleden en kwam de vrouw ten val. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Fietsster aangereden bij oversteken

VOORST – Een 20-jarige vrouw raakte woensdag 9 december gewond toen zij op haar fiets op de Rijksstraatweg in Voorst in aanrijding kwam met een personenauto.

De hulpdiensten kregen omstreeks 18:00 uur de melding van het ongeval. De vrouw stak net voorbij de spoorwegovergang op de Rijksstraatweg in Voorst de weg over. Hierbij verleende zij geen voorrang aan een 52-jarige automobilist uit Brummen, met een aanrijding tussen beide tot gevolg. De vrouw is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Automobiliste rijdt tegen boom en belandt in sloot

TWELLO – Een 27-jarige automobiliste uit Vaassen belandde woensdagavond 9 december met haar auto in een droge sloot nadat zij even daarvoor in de slip raakte en daarbij ook tegen een boom reed.

De hulpdiensten kregen omstreeks 23:00 uur de melding van het ongeval. De vrouw reed over de Oude Wezeveldseweg in Twello richting Teuge toen ze in een bocht in de slip raakte en tegen een naast de weg staande boom botste. Hierdoor kantelde de auto en kwam ze in een naastgelegen droge sloot tot stilstand. Politieagenten hebben haar uit haar auto geholpen. De vrouw is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Na deze controle hoefde de vrouw niet mee naar het ziekenhuis. De auto is weggesleept.

Inbraak bestelbusjes

EERBEEK – Bij twee bestelauto’s, één in de Vondellaan en één in de Nobelstraat in Eerbeek, is in de nacht van woensdag op donderdag 10 december ingebroken. Bij beide auto’s werd een raam vernield. Er wordt uit een van de auto’s gereedschap vermist.

De politie doet onderzoek naar de inbraak bij de twee bestelbusjes. Uit één busje wordt niets vermist, uit de andere is ondermeer een zaagmachine meegenomen. De politie vraagt mensen die mogelijk iets gehoord en/of gezien hebben, te bellen met de politie via 0900-8844.