Skimapparatuur aangetroffen en verwijderd - GelreNieuws.nl

Skimapparatuur aangetroffen en verwijderd

Geplaatst op 10 december 2009, om 16:47 uur

APELDOORN – De politie heeft woensdagavond 9 december na een tip skimapparatuur aangetroffen en verwijderd bij een geldautomaat bij een winkelcentrum aan de Voldersdreef in Apeldoorn.

De politie kreeg die avond een melding binnen van een getuige die had gezien dat twee mannen zich verdacht ophielden bij de betreffende geldautomaat. Agenten troffen ter plaatse inderdaad skimapparatuur aan op de automaat. Deze is verwijderd en veilig gesteld voor onderzoek. Of, en zo ja hoeveel klanten er gedupeerd zijn, is onbekend. Eventuele gedupeerden kunnen zich melden bij de betreffende bank.

Man beroofd in Prinsenpark

APELDOORN – Een 21-jarige Apeldoorner werd woensdag 9 december in het Prinsenpark in Apeldoorn door twee mannen van zijn geld beroofd.

De politie kreeg om 17:15 uur de melding van de beroving. Twee mannen hadden het slachtoffer om een sigaret gevraagd. Deze had de Apeldoorner niet, waarna de twee mannen vervolgens het geld wat de man wel op zak had, afhandig maakten. Ook probeerden zij nog zijn tas mee te namen, maar dit mislukte. Het slachtoffer is nog achter de daders aangerend, maar is hen op een gegeven moment uit het zicht verloren. Ook de gealarmeerde politie heeft nog samen met de man uitgekeken naar de daders, maar ze niet meer aangetroffen. Bij terugkomst op de plek van de beroving bleek ook de fiets van het slachtoffer te zijn gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com