+ Vrouw gewond bij kop- staartbotsing op A50

Geplaatst op 9 december 2009, om 15:37 uur

ongeval, aanrijding, ongeluk, snelwegAPELDOORN – Een 27-jarige vrouw uit IJsselmuiden raakte dinsdagochtend 8 december gewond. De auto waarin zij zat raakte betrokken bij een kop- staartbotsing op de A50. De vrouw werd voor controle door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 21-jarige vrouw uit Genemuiden reed omstreeks 10:10 uur over de A50 ter hoogte van Apeldoorn. Haar 33-jarige voorganger moest plotseling remmen. De vrouw kon niet meer op tijd stil staan waardoor zij tegen haar voorligger botste. Hierdoor raakte haar bijrijder, de 27-jarige vrouw, gewond. Zij werd per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Diefstal aanhangwagen en rolsteiger

APELDOORN – Tussen maandag 7 en dinsdag 8 december werd een aanhangwagen met daarop een rolsteiger ontvreemd, vanaf de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. De aanhangwagen werd later terug gevonden.

De inbraak werd dinsdagochtend ontdekt. Vanaf een bedrijventerrein aan de Sleutelbloemstraat werd een hek geforceerd en de aanhangwagen met daarop de rolsteiger ontvreemd. De aanhangwagen werd later elders in Apeldoorn terug gevonden. De politie heeft de aangifte opgenomen en is een onderzoek gestart.

Voorbijgangers overmeesteren winkeldief

APELDOORN – Een 23-jarige man had dinsdag 8 december bij een winkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn een vest weggenomen. Voorbijgangers zagen de man de winkel uit rennen en konden hem overmeesteren. Hij werd overgedragen aan de politie.

De man werd omstreeks 14:05 uur betrapt op het wegnemen van een vest. Winkelpersoneel ging de man achterna de van Kinsbergenstraat in en riepen tegen voorbijgangers “houd de dief”! Twee voorbijgangers gaven aan deze oproep gehoor en overmeesterden de man. Hij kon worden overgedragen aan de politie. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt.

Automobiliste van tas beroofd

UDDEL – Een 34-jarige vrouw uit Nieuwegein heeft dinsdagmiddag 8 december bij de politie aangifte gedaan van beroving. De vrouw werd op de Garderenseweg in Uddel in haar auto van haar tas beroofd.

De vrouw reed omstreeks 16:00 uur stapvoets op de Garderenseweg richting Elspeet. Op een gegeven moment werd haar bijrijdersportier opengetrokken en haar handtas weggenomen door een onbekend persoon. Deze persoon ging er vervolgens met een handlanger vandoor op een scooter of bromfiets. Haar tas werd later op de middag terug gevonden in Apeldoorn. Vermoedelijk is er alleen een geldbedrag buit gemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.