+ Zutphenaar opnieuw de cel in - GelreNieuws.nl

+ Zutphenaar opnieuw de cel in

Geplaatst op 1 december 2009, om 17:27 uur

ZUTPHEN – De politie heeft maandagavond 30 november een 39-jarige Zutphenaar aangehouden. Hij had diverse vernielingen op straat gepleegd. Vorige week is de man voor soortelijke feiten aangehouden.

De politie kreeg diverse meldingen van mensen die zagen dat de man op de Overwelving in Zutphen tegen ramen en containers aantrapte. Een gedupeerde verklaarde dat de man zijn fiets had vernield. Agenten troffen de man in de stationshal aan. Hier hebben zij hem aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De man bleek verleden week voor soortgelijke feiten te zijn aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op en overlegt met de officier van justitie over de verdere afhandeling.

Man zorgt voor overlast

ZUTPHEN – De politie heeft maandagavond 30 november een 31-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man zou vanaf zijn balkon bij zijn woning diverse goederen naar passerende auto’s en voetgangers hebben gegooid.

De politie kreeg omstreeks 20:00 uur de melding dat de man vanaf het balkon van zijn woning aan de Van Hallstraat in Zutphen met goederen aan het gooien zou zijn. Toen agenten ter plaatse arriveerden troffen zij batterijen en een deel van een afvalbak aan. Er was niets beschadigd. De man schold de agenten uit, waarna de herrieschopper werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Woninginbraken

ZUTPHEN – Bij een woning aan de Rodetorenstraat en Karel Doormanstraat in Zutphen is er ingebroken. De eerste inbraak vond maandag 30 november plaats, de andere werd die dag ontdekt. Uit de ene woning wordt voornamelijk geld gemist, bij de andere woning zijn diverse spullen weggenomen.

De bewoonster van de Rodetorenstraat constateerde maandag ’s avonds bij thuiskomst dat er was ingebroken in haar woning. Ze had de woning omstreeks 12:00 uur verlaten. Men is binnengekomen door een deur te forceren. Er zijn diverse lades doorzocht. Vooralsnog lijkt de buit voornamelijk te bestaan uit geld.

De bewoonster van de Karel Doormanstraat constateerde eveneens bij thuiskomst maandagmiddag 30 november, dat er was ingebroken in haar woning. Zij had haar woning zondagochtend verlaten. Ook hier is men binnengekomen door een deur te forceren. De woonkamer en slaapkamer werden doorzocht en de buit bestond hier onder andere uit enkele kledingstukken. De politie heeft beide inbraken in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com