Herhaalde getuigenoproep over ernstige mishandeling Ulft

Geplaatst op 11 februari 2010, om 17:26 uur

ULFT – De politie doet nogmaals een beroep op mensen die meer weten over de ernstige mishandeling van een 58-jarige vrouw aan de Sleegstraat in Ulft. Zij werd op nieuwjaarsmorgen ernstig mishandeld in haar woning en kon later zelf alarm slaan. Getuigen kunnen bellen met 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

De politie heeft de afgelopen periode een uitgebreid ingesteld naar de ernstige mishandeling van de Ulftse vrouw. Er is een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld en meerdere mensen hebben een verklaring afgelegd. Ook is van het slachtoffer een uitgebreide verklaring opgenomen. Dit heeft tot op heden niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. De politie vermoedt dat er geen sprake was van een poging tot overval op het slachtoffer.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Met deze herhaalde oproep doet zij een dringend beroep op mensen die meer weten over de ernstige mishandeling om contact met de politie op te nemen. Het slachtoffer werd vrijdag 1 januari omstreeks 04.30 uur in haar woning verrast door een onbekende jongeman. Hij had de voordeur vernield en was de woning binnen gedrongen.

De vrouw is vervolgens met een hard voorwerp op haar hoofd geslagen. Bij het afweren van de slagen heeft zij diverse botbreuken aan haar armen opgelopen. Hierna is de jongeman weggevlucht. Het slachtoffer heeft in eerste instantie een bekende gebeld en later werd de politie geïnformeerd. Zij kon in eerste instantie niet uitgebreid worden verhoord en heeft nog steeds geen idee waarom zij het slachtoffer is geworden van deze ernstige mishandeling. Zij heeft geruime tijd in het ziekenhuis verbleven, waar zij kon worden verhoord, en revalideert nu elders.

De politie kan het volgende signalement bekend maken. Het gaat om een jongeman (geen tiener) met een slank postuur en een smal gezicht. Hij droeg een donker jack.

Informatie over de verdachte is welkom via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.