+ Kind gewond bij verkeersongeval Nunspeet - GelreNieuws        

+ Kind gewond bij verkeersongeval Nunspeet

Geplaatst op 24 februari 2010, om 19:13 uur

NUNSPEET – Op dinsdag 23 februari is een 8-jarig jongetje uit Putten gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Oude Zeeweg in Nunspeet.

Het jongetje was samen met zijn zusje en nichtje aan het spelen bij een woning aan de Oude Zeeweg. Plotseling rende het jongetje de weg op, waar op dat moment een auto kwam aanrijden. De 81-jarige bestuurder van de auto had het jongetje niet gezien. Hierdoor ontstond een aanrijding. Het jongetje is met letsel aan zijn been per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijbewijs alcoholmobilist ingevorderd

WAPENVELD – De politie heeft dinsdag 23 februari een 49-jarige man uit Wapenveld op zijn bromfiets aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen de man omstreeks 16.30 uur rijden op de Nachtegaalweg in Wapenveld. Ze gaven de man een stopteken, waar hij aan voldeed. Tijdens de blaastest bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar de man een promillage van 1,4 blies. De politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.