Overval op supermarkt in Ermelo

Geplaatst op 12 februari 2010, om 21:46 uur

ERMELO – Vrijdagavond 12 februari is er een overval gepleegd op een supermarkt aan de Watertoren in Ermelo, op het terrein van een instelling. Een medewerker van de op dat moment gesloten supermarkt is bedreigd met een steekwapen. De overvallers zijn er met een klein geldbedrag vandoor gegaan.

De politie ontving rond 19:30 uur een melding over de overval. Drie gemaskerde mannen waren de supermarkt binnengedrongen en hebben de aanwezige medewerker bedreigd. Met slechts een klein geldbedrag zijn de overvallers er na korte tijd weer vandoor gegaan, het is niet bekend in welke richting ze zijn gevlucht.

Van de overvallers is alleen bekend dat het om drie jonge mannen van ongeveer 17 – 21 jaar ging, vermoedelijk allen met een licht getinte huidskleur. Ze droegen donkere kleding en waren alle drie ongeveer even lang, rond de 1,70 à 1,75 m. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en een verklaring opgenomen van de hevig geschrokken medewerker. Hij zal ook in contact gebracht worden met Slachtofferhulp.

De politie roept mensen die mogelijk iets hebben gezien, of andere informatie hebben over de overval, op om de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).