Dode man in schuurtje bij caravanbrand in Doornspijk

Geplaatst op 20 maart 2010, om 17:20 uur


DOORNSPIJK
– De politie is zaterdagmiddag 20 maart een uitgebreid onderzoek gestart nadat er bij een caravanbrand aan de Oude Zeeweg/Veldweg een stoffelijk overschot werd aangetroffen. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen.

Zie ook: –Doodsoorzaak slachtoffer Doornspijk nog onduidelijk

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De hulpdiensten ontvingen de melding rond 12:10 uur. ,,Tijdens de bluswerkzaamheden trof de brandweer in een schuurtje bij de caravan het stoffelijk overschot van een man aan”, dat heeft brandweerofficier Gerrit van der Heide tegenover Omroep Gelderland gezegd.

De brandweer heeft de brand geblust. De caravan brandde geheel uit.

Op basis van eerste signalen konden de hulpdiensten niet uitsluiten dat er nog een tweede persoon in of nabij de caravan aanwezig was. Na onderzoek werd er geen tweede slachtoffer aangetroffen.

Over de identiteit van het slachtoffer kon de politie nog niets melden.

Mogelijk misdrijf
Volgens politiewoordvoerder Niels Nijman houdt de politie op dit moment nog alle opties open. ,,Op basis van het eerste onderzoek kan niet worden vastgesteld of er sprake is van een ongeval of een misdrijf.”

De doodsoorzaak van de man is nog onduidelijk.  Het Team Forensische Opsporing van de politie is een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Video: Johan Siebeling