Messenzwaaier aangehouden - GelreNieuws.nl

Messenzwaaier aangehouden

Geplaatst op 20 maart 2010, om 15:02 uur

ERMELO – Op vrijdagmiddag 19 maart heeft de politie een 23-jarige man uit Ermelo aangehouden nadat hij over straat liep met een mes.

De politie kreeg de melding rond 13:00 uur. Een man zou met een mes over straat lopen aan de Hanengewei in Ermelo. Toen de agenten ter plaatse kwamen spraken zij de man aan. De man ontkende een mes bij zich te dragen en werkte niet mee. Toen hij plotseling toch in bezit bleek te zijn van een mes hebben de agenten de man overmeesterd. Hierbij werd gebruik gemaakt van pepperspray. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het mes is voor nader onderzoek in beslaggenomen.

Drankrijder moet rijbewijs inleveren

ERMELO – De politie heeft vrijdagavond 19 maart een 39-jarige man uit Ermelo aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man reed rond 21.55 uur met zijn bestelauto over de Julianalaan in Ermelo toen hij tijdens een routinecontrole werd staande gehouden. Uit de blaastest op straat bleek dat hij onder invloed was. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.6. Dat is ruim drie keer het maximum promillage. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com