+ Scooterrijdster gewond bij aanrijding

Geplaatst op 21 maart 2010, om 12:27 uur

EPE – Een 18-jarige scooterrijdster uit Epe is zaterdagmiddag 20 maart gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. Ze is met letsel aan haar been overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 12:15 uur. Een 63-jarige automobilist uit Epe reed over de Hoofdstraat in zijn woonplaats richting Heerde. Bij een bushokje stak de scooterrijdster, die langs de weg stond, de weg over waardoor er een aanrijding ontstond. De scooterrijdster kwam ten val en raakte gewond. Ze werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Winkeldieven aangehouden

ERMELO – Op zaterdagmiddag 20 maart heeft de politie drie mannen verhoord over een winkeldiefstal. De diefstal werd ontdekt door winkelpersoneel. Er waren cosmeticaproducten weggenomen bij een drogisterij aan de Stationsstraat in Ermelo.

Het winkelpersoneel zag de diefstal en alarmeerde de politie. Korte tijd later werden er drie mannen, twee uit Almere (20 en 21 jaar) en een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. Ze zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Beginnend bestuurder blaast zes keer meer alcohol dan toegestaan

ELSPEET – In de nacht van zaterdag op zondag 21 maart heeft de politie een 22-jarige automobilist uit de gemeente Nunspeet aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De jongeman werd rond 03:30 uur tijdens een alcoholcontrole staande gehouden aan de Uddelerweg in Elspeet. Uit een blaastest op straat bleek dat hij onder invloed was. De automobilist werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Dronken automobilist botst op voetganger

ELSPEET – De politie heeft zaterdagavond 20 maart een 35-jarige automobilist uit de gemeente Harderwijk aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man was betrokken bij een aanrijding. Er raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 22.20 uur. De automobilist reed over de Staverdenseweg in Elspeet. Toen een automobilist, die voor de man reed, rechtsaf de Kempersweg in wilde rijden botste de 35-jarige man tegen zijn voorganger. De politie de automobilist aangehouden nadat uit een blaastest bleek dat de man onder invloed was. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 2.2. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.