+ Op dievenpad? - GelreNieuws.nl

+ Op dievenpad?

Geplaatst op 24 maart 2010, om 14:22 uur

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 24 maart drie mannen van 20 jaar oud uit Utrecht aangehouden op de A28. In de auto van de mannen werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Tijdens een verkeerscontrole op de A28 ter hoogte van Harderwijk werden de drie mannen staande gehouden. Bij controle van de auto troffen agenten meerdere inbrekerswerktuigen aan. Hierop zijn de drie mannen aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.

Minderjarige aangehouden na vernieling

HARDERWIJK – De politie heeft op dinsdagmiddag 23 maart een 16-jarige jongen uit Harderwijk aangehouden op verdenking van vernieling. De jongen wordt ervan verdacht een deur in een eetgelegenheid aan de Strandboulevard West te hebben vernield.

De politie kreeg omstreeks 16.00 uur melding van de vernieling. Agenten die ter plaatse gingen troffen de jongen in de buurt van de eetgelegenheid aan. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De jongen wordt overgedragen aan een jeugdpreventieproject voor een passende strafmaatregel.

Man aangehouden na mishandeling

EPE – De politie heeft op dinsdag 23 maart een 28-jarige man uit Epe aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou in februari een 22-jarige man uit Groningen hebben mishandeld op de Hoofdstraat in Epe.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 27 februari omstreeks 03.00 uur werd het slachtoffer op weg naar huis achter op zijn hoofd geslagen met een metalen voorwerp. Hierbij liep het slachtoffer een hoofdwond op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie stelde een onderzoek in en kreeg een verdachte in beeld. De verdachte betreft een 28-jarige man uit Epe. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij ingesloten is voor nader verhoor en onderzoek.

Navigatie uit bestelauto gestolen

HARDERWIJK – In de nacht van maandag op dinsdag 23 maart is er ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Evertsenlaan in Harderwijk. Er is onder meer een navigatiesysteem buitgemaakt.

De bestuurder had de auto maandagavond geparkeerd aan de Evertsenlaan in Harderwijk. Toen hij de volgende ochtend bij de bestelauto aankwam, ontdekte hij dat er was ingebroken. Men is de auto binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Inbraak in auto

ERMELO – In de nacht van maandag op dinsdag 23 maart ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de van der Hooplaan in Ermelo. Er is onder meer een navigatiesysteem meegenomen.

De eigenaar had de auto maandagavond geparkeerd aan de van der Hooplaan. De volgende ochtend werd de inbraak door surveillerende politieagenten ontdekt. Men is de auto binnengekomen door een raam te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.