+ Aanhouding na diefstal geld - GelreNieuws.nl

+ Aanhouding na diefstal geld

Geplaatst op 26 maart 2010, om 13:44 uur

DOETINCHEM – De politie heeft op donderdagmiddag 25 maart op de Stationsstraat in Doetinchem een 37-jarige man uit Ulft aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 20 maart een overval te hebben gepleegd op een zonnestudio op De Veentjes in Doetinchem.

De politie heeft de man omstreeks 16:50 uur aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man zou op 20 maart een greep hebben gedaan uit de kassa van de studio en daarbij een geldbedrag buit gemaakt hebben. De man is ingesloten voor verder onderzoek.  De politie maakt proces-verbaal op.

Bedrijfsbus gestolen

VARSSEVELD – In de nacht van woensdag op donderdag 25 maart is er aan de Prinses Julianastraat in Varsseveld een bedrijfsbusje gestolen.

De eigenaar merkte donderdagmiddag dat zijn busje ontvreemd was. Het gaat om een blauwe Volkswagen Transporter met kenteken 6-VDT-74. De politie doet onderzoek en vraagt mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Diefstal van spoiler

DOETINCHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 25 maart is er aan de Wildenborch een spoiler van een auto gestolen.

De eigenaar had de auto geparkeerd voor zijn woning. Toen hij de volgende dag naar zijn auto liep ontdekte hij dat zij spoiler was weggenomen. De politie doet onderzoek naar de diefstal.

Aanrijding op N18

LIEVELDE – Op donderdag 25 maart heeft een aanrijding plaatsgevonden op de N18 tussen Lichtenvoorde en Groenlo. Het verkeer werd daardoor gestremd.

Een 43-jarige man uit Zevenaar reed met zijn vrachtwagen op de N18 richting Groenlo. Vanuit de Grolsedijk kwam een 18-jarige man uit Groenlo in zijn personenauto de weg op. Hij wilde links afslaan in de richting van Lichtenvoorde. Hij zag de vrachtwagen niet aankomen, waarna de botsing volgde.

Zakenroller maakt bankpas buit

DIDAM – Op maandagmorgen 22 maart is een 62-jarige Didamse het slachtoffer geworden van een zakkenroller op de Wilhelminastraat in Didam. Er is onder meer een bankpas uit haar handtas weggenomen.

De vrouw wilde omstreeks 11:45 uur pinnen. Daarbij ontdekte zij dat er spullen uit haar tas waren ontvreemd.

Dief met caravandeur aan de haal

BORCULO – In de nacht van woensdag op donderdag 25 maart zijn bij een caravandealer aan de Kamerlingh Onnestraat in Borculo onderdelen van een caravan gestolen.

De diefstal werd omstreek 10:00 uur ontdekt door een werknemer. Men is vermoedelijk het terrein opgekomen door een hek te forceren. Er is onder meer een caravandeur weggenomen. De politie doet onderzoek naar de diefstal.

Verkeerscontrole op de Europaweg

DOETINCHEM – De politie heeft op donderdag 25 maart een verkeerscontrole gehouden op de Europaweg in Doetinchem. Hierbij werden negen bestuurders bekeurd.

De politie hield tussen 15:00 en 19:00 uur een algemene verkeerscontrole. Er werden onder meer bekeuring gegeven voor het niet dragen van een gordel, mobiel bellen achter het stuur en het overtreden van de toegestane snelheid.

Hennepkwekerij ontdekt

DIDAM – De politie heeft op donderdagmorgen 25 maart in een bedrijfspand aan de Bieslook in Didam een hennepkwekerij ontdekt.

De politie onderzocht het pand omstreeks 09:45. In het pand werden 897 zogenoemde moederplanten en ruim 5300 stekjes aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De politie heeft de kwekerij ontmanteld.