Politie vraagt nogmaals informatie over overval

Geplaatst op 8 april 2010, om 21:04 uur

’s HEERENBERG – De politie vraagt nogmaals de hulp van het publiek in het onderzoek naar een gewapende overval op een gezin aan de Tugerallee in ’s- Heerenberg.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Deze overval is gepleegd op 26 oktober 2009. Bij de overval kwam de hoofdbewoonster te vallen en brak een been. In een opsporingsbericht van Omroep Gelderland wordt donderdag 8 april aandacht aan de overval besteed.

Op de bewuste maandag werd er rond 09.45 uur aangebeld aan de voordeur van de woning. Op dat moment waren alleen de 40-jarige bewoonster en haar 21-jarige dochter thuis. Toen de hoofdbewoonster de deur open deed, werd zij aangesproken door een vrouw die vroeg of ze naar het toilet mocht. Kort daarna drongen drie mannen de woning binnen. De mannen bedreigden de bewoonster en haar dochter. De 40-jarige vrouw werd ook mishandeld en liep een gebroken been op. De overvallers zijn er met een groot geldbedrag en diverse goederen vandoor gegaan.

De vrouw die aanbelde was begin 20 en klein van postuur. Er waren twee jongemannen bij, ook begin 20, waarvan één met een Aziatisch uiterlijk. De derde man was in de 40 en had een groot en breed postuur. Allen hadden een getint uiterlijk.

De politie verspreid in het opsporingsbericht de uitgebreide signalementen van de daders.

Voor tips kunt u bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 -7000.

Video Politiebericht op Omroep Gelderland: